Danmarks nye iværksætter magasin

Heyfunding og TechSavvy Media har i fællesskab lavet ”The guide” om det danske startup økosystem. En guide der har til formål at skabe et bedre og mere gennemsigtigt økosystem for iværksættere og startups.

Hjælp os med at bygge et stærkere økosystem sammen!

Det danske startup økosystem udvikler sig konstant og det kan være svært at navigere i det.

Guiden bygger på toppen af Heyfundings kortlægning af det danske startup økosystem og Techsavvys redaktionelle og startup-orienterede ekspertise. Tag et deep dive ned i 84 sider om det danske startup økosystem. Bliv klogere på dynamikken i startup økosystemet, hvem der er hvem, og hvor du kan finde hjælp til din vækstrejse. 

Bliv klogere på alle aspekter af startup økosystemet

I guiden kan du få overblik over alle initiativerne i det danske startup økosystem. Brug indholdsfortegnelsen på side 4-5 til at danne dig et overblik. Derudover kan du ”klikke” dig igennem grafiske opstillinger af alle tiltag, aktører og investorer.  

Alle initiativerne er fordelt på en lang række kategorier, hvor du kan læse baggrundsartikler om hver kategori. Fx studenteriværksætteri, erhvervsfremme, startup communities, female initiatives, crowdfunding, kontorfællesskaber, udviklingsparker, klyngenetværk, business angel netværk, soft funding, acceleratorprogrammer, seed og venture kapital, corporates in the ecosystem, mv.

Bred opbakning på tværs af startup økosystemet

Læs spændende portrætter om flere af de aktører, der hver dag gør en kæmpe indsats for at skabe de bedste betingelser for iværksættere og startups. Vi håber, at magasinet ”The Guide” kan blive dit værktøj til at finde vej og sætte gang i jeres rejse. Hvis det er tilfældet, så husk at give en kæmpe highfive til alle de gode partnere, der har gjort magasinet muligt. Stor tak til: 

The Link, KPMG, BioInnovation Institute, DI – Dansk Industri, TechStation, Deloitte, Hub for Innovation in Tourism, Patent- og Varemærkestyrelsen, Black Capital Ventures, Nordic Secondary Fund, Plougmann Vingtoft, Danish.Care, Den Danske Maritime Fond, Foundermentor, Nordic Innovators, Antler, Innovation Centre Denmark, Open Entrepreneurship, Kromann Reumert, Odense Robotics, Danske Bank, Sound Hub Denmark, Vækstfabrikkerne og Ecopark.  

 

Grafisk oversigt over det danske startup økosystem

I magasinet ”The Guide” finder du også den seneste version af Heyfundings grafiske oversigt over det danske startup økosystem. Heyfunding har i mere end 10 år stået for at kortlægge det danske startup økosystem! Læs mere om kortlægningen, se alle initiativerne, download den grafiske oversigt, og bestille den som plakat til ophæng på kontoret.  

Heyfunding - Danish Startup Ecosystem

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *