Boost jeres startup med 25.000 kr. samt adgang til unikke værktøjer, netværk og sparring gennem Round Impact Ventures Legatet

Round Impact Ventures Legatet er skabt i samarbejde med Heyfunding og har til formål at hylde den gode forretningsidé med potentiale til at skalere social impact.

 

 

Ved deltagelse i Round Impact Ventures Legatet har I ikke kun mulighed for at opnå finansiel støtte på 25.000 kr., men også en unik mulighed for at få værdifuld sparring fra social impact eksperter, forretningsudviklere, investorer og bred medieomtale i det danske startup økosystem.

Læs mere om hvordan I ansøger nedenfor. 

Hvad er Round Impact Ventures Legatet?

Round Impact Ventures er dedikeret til at fremme innovation og socialt bæredygtige initiativer. I samarbejde med Heyfunding er vi glade for at annoncere dette legat, der er designet til at støtte den gode forretningsidé som har potentiale for at gøre en positiv forskel i samfundet for nuværende og fremtidige generationer.

Round Impact Ventures udspringer af konsulenthuset Round. Fælles for vores konsulent- og investeringsarbejde er, at vi stræber efter at sætte mennesket først. Vi investerer i innovative virksomheder, der både tager socialt ansvar og har potentiale for at skalere deres aftryk.

Heyfunding er en matchmaking platform for kapitalsøgende startups og risikovillige investorer. Heyfunding arbejder hver dag for at hjælpe iværksættere, startups og etablerede virksomheder med at få overblik over de mange muligheder i startupøkosystemet, samt sikre nemmere adgang til den nødvendige funding fra fx business angels og investorer.

Hvem kan ansøge Round Impact Ventures Legatet?

Alle startups og etablerede virksomheder kan ansøge om vores legat, men der er nogle kriterier, som skal opfyldes for at komme i betragtning:

 1. Proof of concept: Jeres virksomhed skal være etableret, og I skal kunne fremvise konkrete eksempler på, at jeres løsninger skaber værdi for jeres kunde- eller brugerbase.
 2. Social bæredygtighed: Dette vurderes ud fra to perspektiver. For det første skal det tydeliggøres, hvordan jeres løsning(er) har positiv effekt på sociale problemstillinger i samfundet. Derudover skal jeres virksomhed tager socialt ansvar i driftsprocessen.

Sådan søger du Round Impact Venture Legatet:

Log ind eller opret en “startup bruger” på Heyfunding.dk

 1. Upload dit pitch deck/forretningsplan* i en PDF-version på dansk eller engelsk.

  (*Hvis du ikke har et pitch deck eller en forretningsplan, kan du ansøge med din seneste Innobooster, Innofounder eller Mikrolegat ansøgning)

 2. Skriv ”#Round Impact” som det første ord i tekstfeltet, når du kort beskriver dit koncept/virksomhed i upload modulet.

  (Ansøgere til Round Impact Ventures Legatet deltager automatisk også i udvælgelsen til Heyfunding Legatet).

 3. Tryk “Indsend” for at indsende din ansøgning. Du vil kort efter modtage en bekræftelsesmail. Husk at markere denne som “vigtig”, hvis den ender i dit spamfilter. Det er herfra du vil få besked, hvis du er nomineret som finalist til at vinde legatet.

Round Impact Ventures Legatet er tildelt i samarbejde med Heyfunding.

Klik på billedet for at læse mere om Round:

Hvad består Round Impact Ventures Legatet af?

Der uddeles til hver ansøgningsfrist ét legat på 25.000 kr.

Vinderen udvælges blandt 5 nominerede finalister. Alle finalister vil blive inviteret til Round i København og få 30 min. til at præsentere deres virksomheden for udvælgelseskomitéen (inkl. Q&A).

Vinderen af legatet vil få:

 • Et kontant beløb på 25.000 kr.
 • Gratis PR og eksponering via Round Impact Ventures og Heyfunding. 
 • En blåstempling af virksomheden fra dygtige aktører i økosystemet.

Alle 5 finalister vil få:

 • Muligheden for at pitche foran et panel bestående af erfarne iværksættere og investorer.
 • Mulighed for at sparre med panelet og andre finalister til netværks arrangement hos Round ifm. kåring af vinderen.
 • Gratis PR og eksponering via Round Impact Ventures og Heyfunding. 

Hvad lægges der vægt på i ansøgningen?

I vurderingen af de indsendte ansøgninger vil der især være fokus på følgende tre parametre:

 • Social Impact: Virksomheden skal demonstrere et engagement i at skabe positiv social forandring eller bidrage til løsningen af sociale problemstillinger i samfundet. Ansøgerne skal desuden vise potentiale for skalering af deres sociale impact.
 • Kommerciel bæredygtighed: Dette indebærer evnen til at generere indtægter og etablere en bæredygtig profitabel forretningsmodel, der kan sikre virksomhedens langsigtede succes.
 • Innovation: Virksomheden udviser en nytænkende tilgang til en eksisterende social problemstilling.

Hvem sidder i udvælgelseskomitéen?

Den eksterne udvælgelseskomité består af:

 • Mie Ejdrup
 • Thomas Marschall
 • Marie-Louise Harritsø
 • n/a

Hvornår er der ansøgningsfrist?

 • Fredag d. 14. juni 2024 kl. 18:00 

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

 • Alle ansøgninger vil blive behandlet løbende og de 5 udvalgte finalister vil blive inviteret til at præsentere deres virksomhed d. 22. august ved Round, Esplanaden 8C, 4., 1263 København K.
 • Alle nominerede vil blive kontaktet senest 14 dage efter ansøgningsfristen.
 • Husk at følge med på Round’s LinkedIn og Instagram, hvor de nominerede startups samt den endelige vinder af Round Impact Ventures Legatet annonceres.
 • Du kan også tilmelde dig Heyfunding’s nyhedsbrev og følge med på LinkedIn og Instagram, hvor der løbende deles anden relevant information om legater.

Behandles min ansøgning fortroligt?

Ja, din ansøgning og alt information behandles selvfølgelig fuldt fortroligt.

Når du indsender din ansøgning, accepterer du dog samtidig, at din ansøgning kan blive delt med Round og medlemmerne af udvælgelseskomitéen.

Legatuddeler:

Round Impact Ventures
Esplanaden 8C, 4 sal t h,
1263 København 
CVR: 44692848

Spørgsmål angående Round Impact Ventures Legatet stilles til info@heyfunding.dk

 

Bliv klogere på alle aspekter af det danske startup økosystemet

Find inspiration og andre fundingmuligheder i det danske startup økosystem via The Guide 2024, der er lavet i samarbejde med Techsavvy Media! Tag et deep dive ned i det danske startup økosystem. 80 sider der gør dig klogere på dynamikken i startup økosystemet, hvem der er hvem, og hvor du kan finde hjælp til din vækstrejse. Læs guiden ved at klikke på billedet nedenfor. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *