LEGAT: Bellyfood

Bellyfood vinder Heyfunding Legatet i Q3 2022

Bellyfood handler om at give mennesker med sonde mulighed for at få måltider af rigtig mad og gode råvarer. Måltider, der giver sensoriske indtryk og inkluderer den sondespisende i måltidssituationen på lige fod med resten af familien.

De eksisterende produkter består af stærkt forarbejdede næringsstof-isolater, såsom maltodextrin og proteinpulver. Bellyfood differentierer sig ved at lave sondemåltider, der er lavet af naturlige råvarer, som findes hjemme i køkkenerne.

Studier viser at op mod 74% af sondeernærede børn lider af en eller flere gener. Kliniske forsøg viser at 95% af dem oplever signifikant forbedring ved overgang til blendet sondemad af naturlige råvarer.

Sondemåltiderne fra Bellyfood er til børn fra 3 år og voksne, er økologiske, indeholder ingen tilsætningsstoffer, er baseret på de nordiske næringsstofanbefalinger og er gluten- og laktosefrie.

Som de første i Europa har Bellyfood fået tilskudsgodkendt et produkt af naturlige råvarer ved Lægemiddelstyrelsen.

De nominerede til Q3 2022 Heyfunding Legatet

WeUse: WeUse er en app, der gør det mere nemmere at dele end at købe, ved at give alle mulighed for at dele ressourcer i lokale fællesskaber.

GoGetGreen: Digital platform og klimabevidst fællesskab, som forbinder alle forbrugere med lokale råvarer og oversete ressourcer.

Rotoy: Et abonnementsbaseret robotlegetøj, der hjælper børn fra 9-12 år med at lære de basale komponenter i robotteknologi og programmering ved brug af problemløsning og historiefortælling hjemmefra.

ARIS Robotics: ARIS Robotics anvender kunstig intelligens til at optimere affaldsprocesser og sortere affald automatisk.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *