LEGAT: Crowdbook

Crowdbook vinder HIT Turisme Legatet i Q3 2022

Crowdbook tilbyder hotel- og konferencecentre en plug-and-play digital bookingoplevelse til salg af deres møde-, konference- og festlokaler gennem deres hjemmeside, der fjerner frustrationer og sparer tid for for både booker og venue. Et problem, der i dag bliver løst vha. lange kontaktformularer og forespørgsler, efterfulgt at en langsommelig tilbudsproces. Med Crowdbooks bookingoplevelse behøver venuet ikke længere skrive de tilbud, de i dag bruger 30-60 min. på at udforme, hvor kun ca. hver tredje bliver til en booking, og bookeren kan booke færdigt på 5 minutter i stedet for 4 dage – en sand win-win.

Med ~300.000 hotel-, møde- og konferencesteder på verdensplan og høj koncentration i Vesten, en gennemsnitslicens på 60.000/året er revenue opportunity ~18 mia./året.

Crowdbook er stiftet af Mads (CEO), Frederik (COO) og Casper (CTO), og til sammen er det et fuldt founding team med alle soft+hard skills, der skal til for at tage Crowdbook hen til product-market-fit.

Visionen er klar – at blive den foretrukne måde at booke alt lokale-relateret.

De nominerede til HIT Turisme Legatet Q3 2022

Seek+See: Udforsk byen sammen ved hjælp af interaktiv, selvguidet og skattejagt-inspirerede byvandringer for familier med bæredygtighed i børnehøjde.

ArtCat: “CRUUZING – connecting the dots”. En samlet digital løsning for destinationer, lokationer og cruisegæster.

GoMuseum: GoMuseum – book din egen museumsguide og gør dit museum levende!

StoryHunt: StoryHunt er en interaktiv podcast platform. En platform, der muliggør, at den moderne turist kan udforske nye byer på egen tid og præmisser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *