LEGAT: Cogo

Cogo vinder HIT Turisme Legatet i Q2 2022

Idag skal du skifte mellem mange forskellige apps for at få overblik over alle mulighederne inden for deletransport. Med op til 20 udbydere i nogle Europæiske byer, er det irriterende og en tidskrævende repetitiv process at skulle oprette adskillige profiler med præcis den samme information, når du bare vil tap’n’go. Cogo samler alle grønne dele-cykler, løbehjul, biler og scootere fra over 250 forskellige udbydere såsom Donkey Republic, Green mobility, Tier and Voi i en app. Du kan bruge Cogo i mere end 700 byer verden over med en sikkerhed for at du kun finder grønne transportformer, da Cogo kun inkluderer manuelle eller elektriske køretøjer.

Cogo har en mission om at flytte folk fra korte bilture over til deletransport. Der er 300 millioner biler i Europa, og undersøgelser viser at denne bilflåde kan reduceres med ⅓, hvis deletransport blev bredt udbredt. Cogo er en all-in-one løsning der fjerner kompleksiteten der er opstået med hundredvis af udbydere, så deletransport kan nå dets fulde potentiale.

Cogo vandt 25.000 fra HIT Turisme Legatet Q2 2022.

Får senere en stor investering

Blot få måneder efter Cogo vandt HIT Turisme Legatet modtager en en investering på 6 mio. kr. fra både nuværende og nye investorer. Nogle af de nye investorer er blandt andet Morph Capital og EIT Urban Mobility. Denne investering skal give Cogo et ekstra skub i deres ekspansion til Europa.

De nominerede til HIT Turisme Legatet Q2 2022

Tryp: Tryp.com er en super rejseplatform, der muliggør multidestinations rejser, ved at kombinere de bedste fly, toge, og busser.

SubBook: Vi er en lille dansk virksomhed, der laver Europas fineste og nemmeste fotobøger via appen SubBook.

GreyWaterSolution: GreyWaterSolution har udviklet er brusesystem, som kan genanvende badevandet til toiletskyl.

AUDITE ROBOTICS: AUDITE ROBOTICS er en dansk virksomhed, der anvender berøringsfri grøn desinfektionsteknologi.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *