Tradervoice.io – En skovtur med investor sikrede funding til 3 tidligere jægersoldater

Skrevet af Kenneth Dürr (LinkedIn Konsulent og Content Writer)

Tradervoice.ios tre grundlæggere tog en kreativ metode i brug, da de skulle lære deres nye investorer fra Venture Partners lidt bedre at kende. De inviterede dem nemlig på en skovtur. Men da grundlæggerne alle tre er tidligere jægersoldater, havde de planlagt lidt mere end en picnic med rosé og jordbær.

 

De tre grundlæggere af Tradervoice.io er Benjamin Liengaard (CAO), Kristoffer Bindesbøll (CFO) og Rolf Ejerskov (CEO). De kom igennem Jægeraspiranten tilbage i 2008 og har siden været på flere udsendelser sammen. Det har givet dem en stærk sammenhængskraft og personligt kendskab. I 2021 fik de også Jens Gram (CTO) med på holdet, der er Benjamins barndomsven.

Men hvad laver de i Tradervoice.io?

 

Binder nyheder sammen med aktiekurser

Tradervoice.io er et AI-startup, der skraber data fra sociale medier og finansielle nyhedssider. På den måde skaber de et datasæt, der kan give et indblik i de globale narrativer. Dette værktøj tillader private investorer at sammenholde narrativer med ændringer i den finansielle sektor.

CEO Rolf Ejerskov uddyber:

“Vi er de første, der kan kortlægge de narrativer, der eksisterer i medielandskabet og sammenligne dem med de finansielle markeder. Aktieinvestorer bruger så Tradervoice.io til at koble deres personlige narrativer sammen med for eksempel aktiekurser og valutakurser.”

 

Grønne aspiranter

Med et banebrydende AI-startup og et hold, der har tillid til hinanden og forstår at samarbejde, så det godt ud for Tradervoice.io. Men der var et punkt, hvor de stadig var helt grønne aspiranter. Nemlig funding.

“Det er en kæmpe opgave at finde investorer. Og det var slet ikke en disciplin, vi havde erfaring med,” siger Rolf Ejerskov og fortsætter: “Men så kom Benjamin Liengaard i tanke om, at han kendte Niels Holst fra Heyfunding. Det kunne jo være, han kunne hjælpe os.”

Og det kunne han.

“I første omgang hjalp Heyfunding os med at udvikle et godt pitch. Så sendte Niels Holst pitchet ud til få udvalgte investorer i Heyfundings investor netværk. Det gjorde forskellen, og gav os taletid med relevante investorer,” fortæller Rolf Ejerskov.

 

Vil I med en tur i skoven?

To af de investorer var Thomas Marschall og Jesper Adeltoft fra Venture Partners. De var i første omgang vilde med idéen om at koble narrativer sammen med aktie- og valutakurser. Og selvfølgelig at det var et hold af tre tidligere jægersoldater.

“Og så betød det også meget, vi begge kendte Heyfunding godt,” siger Thomas Marschall og fortsætter: “Det er med til at skabe en tillid, som det ellers kan tage lang tid at opbygge.”

Netop tillid er én af de to værdier, de vægter højest i Tradervoice.io. Den anden værdi er samarbejde. Det gav de tre tidligere jægersoldater en lidt opsigtsvækkende, men for dem åbenlys idé.

“Hvis vi skulle have nogen til at investere i vores startup, ville vi sikre os et godt fundament for samarbejde og tillid. Derfor inviterede vi Jesper og Thomas med på en ryste-sammen tur i skoven,” siger Rolf Ejerskov.

 

Blæst ændrede planerne

Deres oprindelige plan var, at de skulle krydse Esrum Sø. Men på dagen blæste det så meget, at de tre tidligere jægersoldater frygtede, at deres nye investorer ville “havne på søens bund”. Derfor tog de hurtigt en anden beslutning.

“I stedet vandrede vi ind i skoven, og nød bålmad og hjemmebryg sammen. En super fed aften, og alle overlevede, som jo i sig selv gjorde det til en kæmpe succes,” siger Rolf Ejerskov med et smil.

Thomas Marschall mener også, turen var en succes:

“Det var en god idé at invitere os ud på deres hjemmebane, og vi lærte meget om hinanden den dag. Flere startups skulle gøre noget lignende, det er godt at lære hinanden at kende uden for et mødelokale,” siger Thomas Marschall.

 

Et spirende frø

I dag er det godt et års tid siden Venture Partners og Tradervoice.io spiste bålmad ved Esrum Sø. Så hvordan er det gået siden?

“Vi er stadig glade for investeringen den dag i dag. Det hele skrider frem som forventet,” siger Thomas Marschall.

Og Rolf Ejerskov ved godt, hvor vigtig investeringen fra Venture Partners har været for dem:

“Den her første investering har været uvurderlig. Det var frøet, der har spiret, og forgrenet sig ud og skabt nye muligheder for os”

Tradervoice.io har netop lukket endnu en investering, hvor blandt andet Henrik Paltoft har investeret. Henrik Paltoft co-foundede Spektral ApS, der senere blev solgt til Apple.

Derudover har Tradervoice.io samtidig modtaget deres anden Innobooster bevilling og de har nu sikret sig den nødvendige funding, så 5 mand kan arbejde i deres startup det næste år. I den forbindelse er der tiltrukket en stærk frontend developer med 18 års erfaring på fuld tid.

Tradervoice.io sigter efter en valuation på 130 millioner kroner og 130.000 brugere i 2026.

 

Lær Tradervoice.io (af Nordic Analytics) bedre at kende her: 

Nordic Analytics ApS

Klerkegade 17b, 1308 København K

www: https://tradervoice.io/narrative/time-series

www: https://nordicanalytics.dk/

 

Søger du også en investering. Opret en bruger på Heyfunding her: https://www.heyfunding.dk/register

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *