LEGAT: Phanofi

Phanofi vinder Heyfunding Legatet Q2 2023

Phanofi er en innovativ teknologivirksomhed med fokus på at forbedre datacenterforbindelser ved hjælp af energieffektive transceivere. Vi anerkender den eksplosive vækst i global datatrafik og de udfordringer det medfører for datacentre, herunder højt energiforbrug, begrænset skalerbarhed og omkostningsmæssige implikationer.

Vores mission er at levere hurtigere, mere miljøvenlige og mere skalerbare løsninger til datacentre gennem vores innovative transceiver-teknologi. Ved at udnytte intensitet, fase og polarisationsdimensioner til effektivt at kode data med færre laser, differentierer vi os fra traditionelle løsninger baseret på forældet teknologi. Vores patenterede optiske signalprocessor muliggør præcis og pålidelig afkodning af information, hvilket gør det muligt for datacentre at opnå højhastighedsforbindelser uden at være afhængige af energikrævende komponenter.

De nominerede til Heyfunding Legatet Q2 2023

Droplet IV: Droplet IV er en automatisk skylleanordning til intravenøse (IV) slanger – der sikrer, at patienterne får den fulde dosis medicin hver gang. Utilstrækkelig medicindosering øger risikoen for komplikationer, forlænget indlæggelsestid og i værste fald død. Den risiko vil Droplet IV eliminere.

Healper: At finde den rette psykolog kan være en tidskrævende, frustrerende og uoverskuelig proces for personer i en livskrise. Healper er den første platform, der matcher dig med en terapeut, der virkelig passer til dig. De bruger personlige og professionelle faktorer til at finde en terapeut, der øger chancen for terapeutisk succes.

VitaSim: Ved hjælp af virtual reality (VR), udvikler VitaSim evidensbaseret procedure træning til sundhedsfagligt personale. Med unikke ip’er, kan Vitasim understøtte træning med forskellig billeddiagnostiske redskaber som CT, røntgen og ultralyd. Ydermere er det lykkedes, som de første i verden, at digitalisere sidemandsoplæring ved hjælp af deres 3D-optager.

ÅBN: Dårligt indeklima er et velkendt problem. For 9 ud af 10 folkeskoler og 3 ud af 10 virksomheder døjer med det. ÅBN har nytænkt sunde miljøer og udviklet et værktøj til en sundere fremtid, som eliminerer al bull sh*t. Ikke flere meningsløse smarte grafer og ubrugelige funktioner. SKYEN er den mest enkle og effektive løsning til et sundere indeklima – designet af danske skoleelever. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *