LEGAT: Trebo

Trebo vinder Heyfunding Legatet Q2 2021

Som medlemmer af plastindustrien mener Trebo, at det er et fælles ansvar at gøre plastforbruget så effektivt som muligt.

Derfor løser Trebo et brændende punkt for plastvirksomheder, nemlig håndtering og genanvendelse af plastaffald. Deres banebrydende sorteringsteknologi gør det muligt for plastproducenter at genanvende overskydende produktionsplast – en økonomisk, bæredygtig og skalérbar løsning, der minimerer plastaffald og muliggør genanvendelse i et lukket kredsløb.

Får senere en stor investering

Et halvt års tid efter Trebo modtager Heyfunding Legatet, sikrer de sig en stor investering på 27 mio. kr. fra blandt andet North-East Ventures, hvilket betød at de kunne begynde at tage skridtet fra en demofabrik til en egentlig sorteringsfabrik med produktion.

De nominerede til Q2 2021 legatet

Contractbook: En SaaS-platform hvor virksomheder kan håndtere alle sine juridiske dokumenter.

Finuprise: En social impact investerings app, som skal gøre det nemt og overskueligt at investere i aktier.

Leagues.gg: En platform med ligaer og fællesskaber for de populære computerspil Leagues of Legends og CS:GO. Leagues.gg fik i september 2021 en investering på 1,5 mio. kr. fra Accelerace.

Natureventyr: En app der gør det nemt for familier at have sjove oplevelser i naturen ved hjælp af leg, bevægelse og storytelling.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *