Tiltag for studenteriværksættere

studenteriværksætteri

Se de mange muligheder, du har, som studenteriværksætter

Foreninger for studenteriværksættere

Bliv del af en forening og et fællesskab. I de forskellige foreninger får du adgang til netværk, events, viden, montorer og meget andet. Foreningerne for studenteriværksættere er til for at hjælpe nye unge iværksættere godt igang med deres startups. Her er eksempler på nogle foreninger:

Stardust-DTU
DANSIC
ITU Innovators
Kickstart Aalborg

Casekonkurrencer

I en casekonkurrence er et forudbestemt problem ofte temaet. Problemet kan være opstillet af en virksomhed, organisation, by, osv. Her skal deltagerne så løse problemet indenfor de opstillede rammer. En casekonkurrence er en god måde at træne vigtige egenskaber som problemløsningskompetencer, samarbejdsevner og netværk for nye spæde iværksættere og teams.

Mange af de større danske universiteter og uddannelsesinstitutioner afholder casekonkurrencer i samarbejde med etablerede virksomheder for at forberede og træne de studerende i de forskellige kompetencer. Her kan du se en oversigt over nogle af de casekonkurrencer, der findes:

VCIC
Aarhus Case Competition
CBS Case Competition
Doing Business In
Pilot Case Competition
ComCaseCompetition
Innovation in Action

Andre tiltag for studenteriværksættere

Der findes et hav af muligheder for studenteriværksættere, og det kan være svært at sætte dem alle i boks. Herunder er en blandet liste over andre tiltag til studenteriværksættere:

Open Innovation X er en ECTS godkendt innovationskonkurrence på DTU.

X-Tech Entrepreneurship er et incubatorprogram hos DTU, hvor studerende samles i teams om at løse en opgave eller et behov for en virksomhed. Teamet får også tilknyttet en business mentor.

Hos DEA kan du se en kortlægning af tilbud til studenteriværksættere hos professionshøjskolerneuniversiteterne og erhvervsakademierne.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *