LEGAT: Swap Language

Swap Language - vinder af Heyfunding Legatet Q4 2021

Swap Language leverer sprogundervisning på abonnement til nogle af Danmarks største virksomheder. Vores metode gør sproglæring både underholdende og fleksibel for at sikre at medarbejderne ikke mister motivationen undervejs. Med Swap Language tages lektionerne online, og forløbet skræddersyes til medarbejdernes behov.

Der er 42% større chance for at fastholde en international medarbejder hvis personen lærer dansk. Vi tapper ind i et marked hvor konkurrencen om talent er stor og intensiveres hver dag. Vores kunder har stor fokus på at fastholde internationale medarbejdere, og investerer derfor i sprogundervisning.  Samtidig leverer vi en service der gør op med traditionelle læringsmetoder, og giver medarbejderen en motiverende og fleksibel oplevelse som passer til deres rutine. Vi bruger AI til at give medarbejderen en mulighed for at få feedback 24 timer i døgnet, og dermed hurtigere opnå sit mål.

Swap Language startede i 2017, og deres team består af dedikerede nøglepersoner, der alle hjælper Swap Language med at opfylde følgende:

  • We help internationals belong anywhere
  • We make learning fun
  • We fit learning into your busy lifestyle
Swap Language teamet

De nominerede til Q4 2021 legatet

Makari: Makari er en crowdlending platform for bæredygtige projekter, der sætter folk i stand til at skabe positive forandringer sammen.

Airflight: Airflight’s 100% elektriske flyvende kraner gør service og vedligehold af vindmøller hurtigere, billigere og grønnere end nogensinde.

Januar: Januar er en compliance-first udbyder af finansiel infrastruktur til krypto virksomheder og institutionelle investorer. Januar modtog i maj 2022 en investering på 6 mio. euros (svarende til ca. 44 mio. kr.) fra blandt andet Element Ventures, Angular Ventures, Outward VC og byFounders.

Clutch Cognition: Food- & biotech-virksomheden Clutch Cognition arbejder med sundhedsfremme, og har i 2021 lanceret en patentanmeldt bioaktiv drik til fremme af mental ydeevne.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *