Heyfunding hjælper Ingenium Golf med at rejse en investering på 1,1 mio. kr.

Ingenium Golf er en tech scaleup fra Aarhus, der udvikler digitale services til golfklubber og golfspillere.

Posted by Niels Holst on January 30th, 2020

Kerneprodukterne er den digitale platform GLFR Business til golfklubber og den gratis GLFR-app til golfspillere, der giver adgang til fx baneguides, scorekort og afstandsmåler.

Ingenium Golf teamet består af 7 personer. Vi har snakket med CEO Hans Henrik Junge, hvor han fortæller om processen med at rejse en investering på samlet 3,1 mio.kr., hvoraf investorer fra Heyfunding kom med 1.1 mio. kr.

Jacob Markussen, Founder, og Hans Henrik Junge, CEO, fik på verdens største golfmesse, PGA Show i Florida, fornøjelsen af at stå med det mest prestigefyldte trofæ i golf, nemlig Ryder Cup.

Hvordan har I tidligere rejst funding?

”Vi har faktisk tidligere rejst funding af flere omgange. Her har vi typisk benyttet mere traditionelle metoder. Fx vores eget netværk og deltagelse på events, hvor vi har pitchet foran potentielle investorer.”

Hvordan har du oplevet Heyfundings service?

”Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten om vi ville nå ud til de rigtige investorer. Men I skal have stor ros for jeres koncept og hele forløbet. Det har været en nem proces for os, hvor vi ikke selv har skulle gå fra dør til dør ved investorerne. I stedet er vi blevet introduceret til meget relevante investorer”

Hvad fik I konkret ud af at blive matchet og introduceret til relevante investorer?

”Heyfunding lavede en bruttoliste på ca. 20 emner, og vi blev derefter introduceret direkte til 6 potentielle investorer. Det absolut bedste har været kvaliteten af de 6 investor-leads. Det var tydeligt, at Heyfunding sikrede, at vi ramte indenfor deres skydeskive og de var faktisk alle mere eller mindre interesseret i Ingenium Golf. I sidste ende valgte 3 af de 6 investorer at investere sammenlagt 1,1 mio. kr.”

Hvordan foregik jeres møder med investorerne?

”Vi havde en seriøs dialog med alle. Vi er også ret erfarne i at køre den del, så det var overhovedet ikke et problem for os, at Heyfunding ikke deltager på møde eller i processen efter den gensidige introduktion.”

Vil du anbefale Heyfunding til andre?

”Jeg vil helt klart anbefale Heyfunding til andre. Det har været en succes for os. Vi er blevet introduceret til 6 investorer, hvoraf 3 vælger at investerer. Det er da en fantastisk succesrate.”

Om Heyfunding

Heyfunding har kortlagt mere end 1.500 aktører, business angels og investorer i det danske startup økosystem. Vi hjælper startups med at få overblik over de mange muligheder og blive introduceret til de mest relevant business angels og investorer.

Skal du søge investering? Så klik her for at oprette en profil på Heyfunding.